![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
. Dawno mnie nie było na tym forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A skoro jestem to chciałbym Wam przedstawić moje najmłodsze dziecko, serwis koncertyyy.pl. Portal zawiera informacje o nadchodzących wydarzeniach muzycznych w Polsce. Koncerty wyszukiwać można wpisując w wyszukiwarce nazwę wykonawcy lub miejscowość gdzie ma się odbyć impreza. Można skorzystać również z tagów z najpopularniejszymi wykonawcami. Zapraszam i czekam na oceny. Ten post edytował pgolob 29.09.2009, 19:27:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Orginalniejszej nazwy nie było?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jednyna słuszna domena (koncerty.pl) leży na parkingu i czeka aż ktos ja kupi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zakup i zagospodarowanie tej domeny byłoby niewątpliwie dużo lepszą inwestycją niż budowa serwisu na typowej ninjy (bezwartosciowej domenie). Ten post edytował flashdev 29.09.2009, 21:45:39 |
|
|
![]()
|
|
A jednyna słuszna domena (koncerty.pl) leży na parkingu i czeka aż ktos ja kupi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zakup i zagospodarowanie tej domeny byłoby niewątpliwie dużo lepszą inwestycją niż budowa serwisu na typowej ninjy (bezwartosciowej domenie). To powiedz mistrzu jeszcze jak to zrobić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . Z tego co widzę domena czerpie korzyści z ruchu, ale nie jest na sprzedaż. Chyba, że się mylę to mnie popraw. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 19:10 |