![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
. Dawno mnie nie było na tym forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A skoro jestem to chciałbym Wam przedstawić moje najmłodsze dziecko, serwis koncertyyy.pl. Portal zawiera informacje o nadchodzących wydarzeniach muzycznych w Polsce. Koncerty wyszukiwać można wpisując w wyszukiwarce nazwę wykonawcy lub miejscowość gdzie ma się odbyć impreza. Można skorzystać również z tagów z najpopularniejszymi wykonawcami. Zapraszam i czekam na oceny. Ten post edytował pgolob 29.09.2009, 19:27:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nudnawy layout, w oklepanych kolorach. Menu zupełnie do poprawki (nie może się robić białe po najechaniu). Poza tym ikonka "bilet" brzydka, ogólnie strona biała, a dużo napisów, więc straszny syf jak się wejdzie.
Po zastanowieniu uważam, że cały layout, razem z przyciskami i menu do wymiany. Ewentualnie logo może zostać. Cytat No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 10:12 |