![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie umiem zrobić żeby mi działało czegoś takiego:
echo '<input type="text" name="nazwa['aa']" />'; Ja wiem, że to jest źle bo apostrofy są w środku napisu. Ale muszą być i ja nie wiem jak je wstawić do takiego napisu. Jak napis będę mieć w cudzysłowach to znowu będzie ten sam problem z cudzysłowami. Pomożecie mi? pozdrawiam Jola |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zdecydowałam się jednak na
echo '<input type="text" name="nazwa[\'aa\']" />'; choć to powoduje, że trudniej mi się czyta skrypt. Ale nic lepszego nie widzę do wykorzystania. Ale natrafiłam na inny kłopot. Jak podczas oglądania formularza kliknę w przeglądarce wstecz, to wyświetla mi się okienko z pytaniem czy chce ponownie przesłać dane do formularza. I jak się zgadzam to otwiera mi się poprzednia strona ale to co wpisałam w formularzu już zniknęło i muszę to robić jeszcze raz. Jak to rozwiązać? Wiem, że się da bo kiedyś jak robiłam swój pierwszy formularz to on zachowywał dane przy cofaniu przeglądarki. Ale teraz nie wiem już jak to zrobiłam. pozdrawiam Jola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 10:27 |