![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
test.webbest.pl - strona główna
logowanie - gryby ktos skasowal link do logowania to tutaj wejdz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) admin,admin Proszę o ocenę tego małego dzieła nie w formie co by się jeszcze przydało, tylko jak się sprawuje i czy nie ma wad rażących w oczy, oraz jak wam się podoba funkcjonalność (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Proszę też o to żeby nie zmieniać hasła (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wiadomo dlaczego (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Zauważyłem następujący błąd. W menu administratora zmieniłem skórkę na default-green i się wylogowałem. Na stronie wylogowania kliknąłem przycisk "strona główna". Po przekierowaniu ujrzałem stronę główną ale wyświetlona nadal jako fractal_blue. Po wybraniu dowolnej opcji z menu wyświetliła się ona już według defualt_green. Sprawdziłem dwa razy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) edit: podobna sytuacja jest jak kliknę "zaloguj"... Pozdro Ten post edytował fly474 25.09.2009, 12:44:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej Zauważyłem następujący błąd. W menu administratora zmieniłem skórkę na default-green i się wylogowałem. Na stronie wylogowania kliknąłem przycisk "strona główna". Po przekierowaniu ujrzałem stronę główną ale wyświetlona nadal jako fractal_blue. Po wybraniu dowolnej opcji z menu wyświetliła się ona już według defualt_green. Sprawdziłem dwa razy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) edit: podobna sytuacja jest jak kliknę "zaloguj"... Pozdro To pewnie w tym czasie grzebał ktoś inny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja dzisiaj dałem też dostęp znajomemu żeby zobaczył jak działa i też się skarżył że skórki się szybko zmieniają (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) dużo ludzi na raz się bawi. ------ Limit zdjęć założyłem na 6, i jest pokazywany w formie dodane_zdjęcia/limit_zdjęć czyli było 3/6 i skasowałeś jedno, wiec jest 2/6. Przed chwilą bez najmniejszego problemu dodałem zdjęcie. A może dałeś zbyt ciężkie zdjęcie co emp? Ten post edytował ptq 25.09.2009, 20:45:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:12 |