![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie:
Jeśli user wpisze w pole nazwa_pola tekst i będą wiersze oddzielone enterami to chciałbym żeby po wysłaniu wartości tego pola w emailu także były entery, ale wszystko jest w jednej linii. Jakieś podpowiedzi jak sobie z tym radzic?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podziękował, pozdro;)
W praniu wyszła kolejna kwestia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To co pobieram z formularza napisanego w HTML wysyłam funkcją mail(), żeby wyświetlał entery w emailu doałem nl2br() i śmiga, ale te same dane z formularza dodaje do bazy. Następnie mam możliwość edycji tych danych z bazy w identycznym formularzu ale zaciągam do odpowiednich pól domyślnie wartości z bazy. I tu pytanie co zrobić, żeby dane który zaciągne z bazy do formularza edycyjnego zawierały entery a nie były w jednej linii. Nie chce żeby user musiał ponownie klikać enter żeby wysłać modyfikację formularza mailem z enterami. Przy wysyłaniu danych z pierwszego formularza do bazy dałem funkcję nl2br() ale później w formularzu edycyjnym pojawiają mi się '<br />' w polach gdzie były entery postawione. Można to jakoś przeskoczyć? Jeśli źle to opisałem to napisze przykładowy kod jak to u mnie wygląda:P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:59 |