![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty
![]() @helion Książka polecana przez wszystkich dla początkujących, nie wiesz od czego zaczać to to jest jeden z lepszych wyborów ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
proszę o pomoc, w najbliższej przyszłości chciałbym stworzyć stronkę w necie z filmikami online itp. ogólnie rozrywka, obecnie ćwiczę się w HTML'u zamierzam jeszcze ruszyć CSS'a (jakieś kursy znalezione na necie za free). Planuję zakup książki i teraz pytanie co mam kupić? Rozumiem, że w przyszłości na pewno przyda mi się znajomość PHP oraz SQL'a, do czego w ogóle jest potrzebny SQL, czy mam się uczyć SQL'a czy może MySQL? Może coś z tego: PHP6 i MySQL 5. Dynamiczne strony WWW. Szybki start PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie PHP i MySQL. Wprowadzenie. Wydanie II A może coś innego?? W sumie przydałyby mi się jakieś ćwiczenia (też chyba)... Pozdrawiam (sorry za powtarzanie się, ale jutro już chcę coś kupić) Ten post edytował kaneda 23.09.2009, 19:03:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 21:57 |