![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w tytule. Szukam książki do pehapa ale nie w stylu vademecum. Po prostu jak widzę tłumaczenie cyzm różni się && od || na 20 stron, albo lanie wody o innych podobnych tematach to mnie trafia. Na razie najbardziej pasuje mi manual z komentarzami. Ale to nie załatwia wszystkie. Czasami fajnie jest zobaczyć jak ileś funkcji pracuje w jednym większym skrypcie, który coś sensownego robi. I poczytać w bardziej uporządkowanej kolejności co i jak. I nauczyć się coś więcej o OOP. Nie mówię, że całe vademecum mam w jednym paluszku, ale chciałbym czegoś więcej. Co polecacie?
To nie musi być jedna książka. pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Osobiście na początek nauki PHP polecam książke
"PHP5 tworzenie stron www" Andrzeja Kierzkowskiego wyd. Helion. Może nie pokrywa ona wielkich partii materiału (raczej są to podstawy) ale jak nie chcesz kompendium czy innej bibli (ja używam takiej do C++ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) to to jest dobra pozycja. A potem to może byc google i manual. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:11 |