![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Skąd: Polska ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewien problem, a mianowicie: Chcę podzielić stronkę na 2 kolumny.
W pliku index.html mam w style.css mam
Lecz stronka nadal nie jest podzielona (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Z góry dziękuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Skąd: Polska ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jeszcze dużo w index. Już od pierwszej linijki: -> 1) <rigt<link rel="Stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> - co to jest <rigt, a te <right> jako znacznik NIE ISTNIEJE w html 16) from... już o tym pisałem.. nie from tylko form. 46) i 48) podwójne <body> a brak <html> jak nie było tak nie ma. Sekcji head także brak. poza tym ciągle zrąbane linki w znacznikach i walnięte, zgubione apostrofy. Myślisz, że kolorowanie składni to niepotrzebny bajer na forum?Ja dzięki niemu w lot widzę gdzie są byki. Ty też naucz z tego korzystać zanim wkleisz kod na forum. Zainstaluj choćby Notepad++ by Ci też tak pokazywał. Dziękuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poprawiłem ( chyba ) wszystko i działa. Jeszcze trochę muszę to dopracować. / Temat do zamknięcia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 08:16 |