![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
posiadam tablice:
Dane wyświetlam w pętli, niestety nie tak jak bym chciał. Dane wyświetlają się wg. id od najmniejszego. Chciałbym aby tablice sortowały się wg. ilosci od największej, Proszę o pomoc! Oto kod odpowiedzialny za wyświetlanie:
Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Załamie cię i napisze JAK!? A czy ja pisze do człowieka czy maszyny, która nie posiada nawet sztucznej inteligencji? MANUAL:
A teraz magia!!!
Toż to niesamowite... Ale patrząc na twój wynik to zapewne otrzymujesz go z bazy danych a sortowanie robi się ZAPYTANIEM. (ORDER BY) Czy to było tak cholernie trudne? Dodatkowo miałeś na tej samej stronie manuala przykład jak to zrobić z kluczami które zawierają string (chwila "przeróbki" i masz co chcesz) ... CZYTAĆ LUDZIE! Ten post edytował wookieb 14.09.2009, 22:15:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale patrząc na twój wynik to zapewne otrzymujesz go z bazy danych a sortowanie robi się ZAPYTANIEM. (ORDER BY) Czy to było tak cholernie trudne? Dodatkowo miałeś na tej samej stronie manuala przykład jak to zrobić z kluczami które zawierają string... CZYTAĆ LUDZIE! Tak, dane pobieram z bazy MySQL w pętli, przy użyciu WHERE `id`='$petla'. Taki kod pobiera mi wszystkie dane, niestety wg.id. Próbowałem pobierac dane posortowane wg. ilosci niestety otrzymywalem klika tych samych tabel, zamiast różnych. Używam pętli for, może jakieś rozwiązanie dzięki któremu pobiorą się już posegregowane? Oto pobieranie:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 05:05 |