![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
WItam robie sobie taki wlasny __autoload tzn juz go mam mialem w tablicy wszystkie sciezki na sztywno i wszystko dziala jednak jak chce ladowac sciezko z konfiguracji nie dziala.
Config.php
I klase import:
Gdy w polu PathImports dam sciezki czyli controllers,models etc to dziala jednak nie wiem jak zrobic zeby ladowalo je odrazu do tej tablicy i dzialalo mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat no a to do czego ? im dłuższy plik tym lepszy ? Nie ze lepszy ale w tablicy wole miec sciezki a w stalych miec pelne sciezki do wszystkiego wtedy wystarczy zmienic tablice i sciezki sa ok i nie trzeba mieszac w stalych to raz a dwa to juz w reszcie aplikacji korzystam z takiego czegos:
Etc.. i jest mi tak wygodniej dawac tez sciezki tylko do importu plikow wole miec stale a na reszty config zmienne w tablicy ktore moge potem wykorzystac jako obiekt. Rozwiazalem to tak: config.php
Import.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 14:55 |