![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wiec:
na localhoscie działa poprawnie:
ale kiedy wrzucam na server to już nie, jednak wg tej samej reguły mogę zmienić tę wartość poprzez pma. W czym tkwi problem??
Powód edycji: [Spawnm]: BBcode !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Poszukaj informacji na temat magic quotes
np. Jak wyłączyć magic quotes Prawdopodobnie w domu masz wyłączoną obsługą, a na serwerze ktoś ustawił. Edit: przejrzyj jeszcze pierwszy przykład z tej strony Ten post edytował Fantazyn 14.09.2009, 10:33:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj informacji na temat magic quotes np. Jak wyłączyć magic quotes Prawdopodobnie w domu masz wyłączoną obsługą, a na serwerze ktoś ustawił. Edit: przejrzyj jeszcze pierwszy przykład z tej strony No tak ale wg zalecen wyłączyłem magic quotes: local master magic_quotes_gpc Off On magic_quotes_runtime Off Off magic_quotes_sybase Off Off i dalej pojawia sie ten błąd co do przykładu w drugim linku to właśnie nie chciałem używać addslashes |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:40 |