![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 4.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc.
W sumie moze cos ze mna jest nie tak, ale nie moge zmienic czcionki w jakiej pokazywane sa w edytorze skrypty php. General -> App. -> Fonts & Colors Jest tam opcja php, niestety nie moge z nia nic zrobic. Np. opcje dla javy moge rozwinac i moge je zmienic. W php natomiast nie pisze nic wszystkie opcje sa wyszarzone. Mam tylko przycisk default i apply. 5 minut temu zainstalowalem ten edytor i juz mam ochote go wywalic. Moze ktos wie jak zmienic ta cholerna czcionke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 4.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki. Juz sprawdzam.
Co do ustawien to pozmienialem sobie juz praktycznie wszystkie czcionki, zeby sprawdzic jaki to daje efekt ^^ ale edytor twardo trzyma sie swojej standardowej. W sumie to nie mialem czasu ostatnio na takie zabawy, dzisiaj niedziela wieczor, to moze cos ciekawego znajde. Aktualnie uzywam starego zend 5.5 i wg mnie jest to najlepszy edytor jaki do tej pory mialem. Tyle ze projekt umarl a jego miesce zastapil ten eclipsowy mutant. A teraz potrzeba mi obsluga namespaców, a tam tego sila rzeczy nie ma. Btw przed chwila sprawdzalem netbeans - zmiana czcionki i wygladu zajela mi minute. super. Program dziala bardzo szybko i plynnie. Instalacja aptany ma ... 120 MB ^^ Ten post edytował jacekkobus 13.09.2009, 20:22:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 15:20 |