![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ja wyciągnąć nazwy dni tygodnia w php. Chyba jest do tego jakaś funkcja ale niestety nie wiem...
dzieki za info |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponawiam wątek.
Ja wyciągnąć dni tygodnia z danego miesiąca. Przykładowo - ustawiam zmienną na miesiąc wrzesień 2009 za pomocą data(); i chce żeby wypisał mi dni tygodnia jak lecą w tym miesiącu. 1 2 3 4 5 6 7 .............. Śr Cz Pi So Nie Pon Wt ................ Czy jest jakas funkcja która pokarze mi dni tygodnia jakie były w danym miesiącu ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponawiam wątek. Ja wyciągnąć dni tygodnia z danego miesiąca. Przykładowo - ustawiam zmienną na miesiąc wrzesień 2009 za pomocą data(); i chce żeby wypisał mi dni tygodnia jak lecą w tym miesiącu. 1 2 3 4 5 6 7 .............. Śr Cz Pi So Nie Pon Wt ................ Czy jest jakas funkcja która pokarze mi dni tygodnia jakie były w danym miesiącu ? mktime() + date('N'); + date('t'); + array z wyżej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 00:25 |