![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Chciałbym się dowiedzieć (również dlatego że mam takie zadanie) jaka według Was i dlaczego jest najważniejsza część komputera? Na początku myślałem o procesorze. Jednak nie wiem czy jest on najważniejszy, bo w końcu potrzebna jest płyta główna aby go "wpiąć". Tak więc nei wiem, która jest ważniejsza, czy obydwie na równi? Chodzi w tym zadaniu głównie o to, co jest najważniejsze, aby komputer działał. Czyli na dobrą sprawę dysku cd-rom nie trzeba, monitora też nie, karty dźwiękowej... Chodzi o to, aby zbędne rzeczy wyrzucić i zostawić to, co odpowiada za działanie. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Chciałbym się dowiedzieć (również dlatego że mam takie zadanie) jaka według Was i dlaczego jest najważniejsza część komputera? Boże, czego teraz w tych szkołach uczą? Pytanie normalnie na poziomie konkursu SMS-owego. Na biologii też Was pytają, jaki według Was jest najważniejszy organ w ciele człowieka, bez którego nie może on żyć? Jest co najmniej kilka równorzędnych elementów, bez których komputer nie może być nazwany komputerem i nie będzie działał i nie da się jednoznacznie wskazać tego najważniejszego. Tak samo jak człowiek nie przeżyje bez większości organów, z jakich składa się jego ciało. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 19:56 |