![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Chciałbym się dowiedzieć (również dlatego że mam takie zadanie) jaka według Was i dlaczego jest najważniejsza część komputera? Na początku myślałem o procesorze. Jednak nie wiem czy jest on najważniejszy, bo w końcu potrzebna jest płyta główna aby go "wpiąć". Tak więc nei wiem, która jest ważniejsza, czy obydwie na równi? Chodzi w tym zadaniu głównie o to, co jest najważniejsze, aby komputer działał. Czyli na dobrą sprawę dysku cd-rom nie trzeba, monitora też nie, karty dźwiękowej... Chodzi o to, aby zbędne rzeczy wyrzucić i zostawić to, co odpowiada za działanie. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ram, Procesor, Płyta główna, Zasilacz. O ile dobrze pamiętam może być bez dysku, tylko wtedy prawie nic na nim nie zrobisz, więc dochodzi dysk. To wszystko. Nie potrzebna jest nawet karta graficzna (nawet wbudowana) do jego działania, lecz bez niej nie wyświetlisz żadnych wyników działań.
A co chcesz zakładać serwer? Ten post edytował wookieb 8.09.2009, 14:26:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
A co chcesz zakładać serwer? Cytat (również dlatego że mam takie zadanie) Raczej praca domowa (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 22:53 |