![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2006 Skąd: Simplicity Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie: co byście poprawili, co Wam się podoba. Proszę o ocenę w skali 1-10 - adres(to tylko szablon, bez żadnej funkcjonalności). Dzięki i pozdrawiam.
//edit:administratorzy sprawdzają stronę, także dostęp będzie możliwy dopiero za klika godzin - jak piszą( Ten post edytował fjellah 4.09.2009, 17:06:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, następnym razem porobię screenshoty i zaznaczę strzałkami co jest IMHO nie tak.
Chodziło mi o ( c ), ale IP.Borad automatycznie zmienia na ©. Nie widzisz na swojej stronie pasków? A tło nagłówków nawigacji? Może dla ciebie kolorystyka ma znaczenie symboliczne, ale strony nie umieszczasz w internecie dla siebie, tylko dla innych. Co do niedowidzenia, to nie możesz to potraktować jako osobny punkt mojej krytyki? Chciałem przez to powiedzieć, że czcionka gdzieniegdzie jest za duża, kolory są zbyt kontrastowe (trudno żeby nie były). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 01:00 |