![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2006 Skąd: Simplicity Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie: co byście poprawili, co Wam się podoba. Proszę o ocenę w skali 1-10 - adres(to tylko szablon, bez żadnej funkcjonalności). Dzięki i pozdrawiam.
//edit:administratorzy sprawdzają stronę, także dostęp będzie możliwy dopiero za klika godzin - jak piszą( Ten post edytował fjellah 4.09.2009, 17:06:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2006 Skąd: Simplicity Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kildyt) Tyle kolorów jest dostępnych, a ty musiałeś wybrać właśnie te dwa. Kolorystyka ma dla mnie dla mnie znaczenie symboliczne... Cytat("kildyt") Paski są paskudne, a już kategorycznie jako tło dla tekstu. Jakie paski? Nie wiem o co ci chodzi?Cytat(kildyt) Jednym słowem: Czy ja jestem niedowidzący?! Znowu nie wiem o czym mówisz) Jak ten cytat ma się do reszty twojej krytyki? Który element mówi, że tak cię kategoryzuję?Cytat(kildyt) Kilka h1? Deklarujesz kodowanie UTF-8, a nie możesz wkleić odpowiedniego unicod'a, tylko piszesz "?". ...i znowu - co cię boli?) Następnym razem, jak będziesz kogoś oceniał, staraj się nazwać po imieniu jego błędy, wraz z argumentami. Ten post edytował fjellah 6.09.2009, 13:05:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 08:33 |