![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2006 Skąd: Simplicity Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie: co byście poprawili, co Wam się podoba. Proszę o ocenę w skali 1-10 - adres(to tylko szablon, bez żadnej funkcjonalności). Dzięki i pozdrawiam.
//edit:administratorzy sprawdzają stronę, także dostęp będzie możliwy dopiero za klika godzin - jak piszą( Ten post edytował fjellah 4.09.2009, 17:06:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2006 Skąd: Simplicity Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ poprzedni hostingowiec lekko leciał w kulki, postanowiłem go zmienić - nowy adres. Zapomniałem powiedzieć w pierwszym poście: strona jest zrobiona według standardów, ale jest wyświetlana poprawnie, tzn. tak jak to sobie wymyśliłem, tylko w chrome, operze, ff - IE, nawet v 8.0 jak zawsze idzie pod prąd. Pozdrawiam.
BTW: Ktoś ma pomysł, czemu po lewej stronie obrazka w ostatnim newsie, wyświetlają się jakieś dziwne kreski? Ten post edytował fjellah 4.09.2009, 17:13:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:37 |