![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy jest mozliwosc zrobienia takiej petli switch :
Bo mam taki problem ze mam taka petle :
Tylko ze z innego skryptu juz przychodzi inny $postvars a mianowicie taki $postvars['naglowek'] no i teraz nie mam jak go uwzglednic w petli switch, co sie robi w takich przypadkach ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No tak nie jest to petla, uzylem zlego slowa, co chce osiagnac ? juz przedstawiam
Mam dwa widoki : To jest pierwszy :
A to drugi :
Pierwszy widok jest do logowania, i przekazuje postem input hidden na podstawie ktorego jest uruchamiany przypadek konstrukcji switch, Drugi formularz wysyla juz zupelnie inne dane $_POST o nazwie naglowek[]. No i teraz chce tak skonstruowac konstrukcje swich aby uwzgledniala oba przypadki czyli cos takiego dla przykaldu podaje (nie sadze zeby bylo to dobrze , poprostu chce idee przedstawic) :
pierwszy przedstawiony widok uruchamia drugi jesli popranie zostana wpisane dane, i teraz chce zeby drugi widok uruchomil trzeci widok po przeslaniu danych tablica $_POST Ten post edytował Wolfie 4.09.2009, 16:55:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:58 |