![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Qrcze...
Kto wie jak napisac scrypt, dzieki ktoremu mozna by ograniczyc niektore kategorie na stronie. Chodzi mi o to, żeby każdy kto wejdzie na strone mogl zajrzec np do galerii dopiero po kliknieciu w baner. Dobrze by bylo zeby jego IP byl zapisywany po to zeby przy nastepnym wejsciu nie musial juz klikac. Ip mialby byc pamietany przez miesiac. Niestety Ci z modemow musieli by raczej czesto klikac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No niestety gdy usune:
(...) to pojawiaja sie bledy, o ktorych pisalem we wczesniejszych postach w tym temacie. Czy możesz pokazać swój kod z index'u od początku do setcookie? Cytat Rzecz wazna to fakt ze jesli ktos juz klikal wczesniej w baner to cookie zostanie wyslane z momentem klikniecia i wtedy dzial ograniczony bedzie dla tej osoby otwarty... Okno a okno z komunikatem sie nie otworzy tylko od razu ograniczonz dzial.
No to wiem co jest dla Ciebie ważne, a jaki masz problem? Próbowałeś wykorzystać moje sugestie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:47 |