![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie forumowicze mam małe pytanie i prośbę o pomoc w pewnym problemie. Mam taki kod:
Chciałem uzyskać taki efekt żeby na jednej stronie było kilka divóv ale tylko 1 widoczny, tz Przy ładowaniu strony ma być zawsze widoczny div z id=0 reszta ma być ukryta, lecz np jeśli z listy wyboru kliknę na P1 to chce żeby div o id=0 się ukrył a był aktywny div z id=1 i tak samo dla pozostałych P2, P3 P4 żeby odpowiednio się pokazywały div2, div3, div4. Wszystkie przykłady jakie widziałem były do htmla nie spotkałem się z przykładem do php. Jeśli ktoś potrafi napisać prostą funkcję co by to robiła to proszę o pomoc bo sam nie mogę tego ogarnąć Ten post edytował Maciek1705 1.09.2009, 18:45:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz rację to trzeba zrobić w java script patrzyłem na jquerry co mi podałeś ale to za wysokie progi faktycznie efekt jest niezły płynny itp, ale poziom trudności jest spory. Widziałem kiedyś na przykładzie htmla jak to się robiło za pomocą css i atrybutami display to była prosta funkcja z 8 linijek w java script ale byłe głupi i to wrzuciłem bo mógłbym teraz wrzucić i pokazać co i jak
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 01:09 |