![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce kupić telefon, jednak nie moge sie zdecydować na żaden
chciałbym aby telefon miał bardzo dobry i duży wyświetlacz (nie musi być dotykowy), aparat min. 5 mpx, obsługę wifi i mp3. telefon musi byc tez solidnie wykonany, nie chcę żadnych trzeszczeń obufowy Chciałbym telefon w cenie ok 600zł, ale możecie pisać równiez swoje propozycje droższych telefonów. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja polecam Motorole ROKR E8. Telefon stosunkowo tańszy około 400zł na allegro z odblokowanym oprogramowaniem. Telefonik oparty na linuksie. Po odblokowaniu ma mnóstwo funkcji:
np. odtwarzacz mplayer (ten sam co w linuksie - możliwość oglądania tego wszsytkiego na co pozwala mplayer, nawet obsluguje napisy do filmów) dostep do konsoli linuksowej telefonu mozliwosc zmiany taktowania procesora obsluga rar, zip, txt dostep do telefonu przez ftp mozliwosc zianstalowania interpretatora php (jescze nie testowałem) i wiele, wiele innych Generalnie jest telefon muzyczny (wzorowany na iPod'a) z multimedialną klawiaturą ( w zależności od funkcji takie są wyświetlane przyciski) posiada 2gb pamięci wewnętrznej oraż możliwość dołożenia kolejnych 4gb (niektórzy uważają że nawet 8gb da radę ) Bateria trzyma jeden dzień słuchania muzyki, a przy normalnej pracy nawet do 4 dni. Ekran jest stosunkowo mały 2" ale mi on nie przeszkadza. Telefon również posiada złącze mini jack 3,5mm. Naprawdę polecam ten telefon. PS: wiecej an temat telefonu http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1258 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 07:20 |