![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cultivating of freak Wychoduj swojego potworka LINK: http://street-rally.ugu.pl (Hosting będzie zmieniany) Chciałbym wam zaprezentować gre na przeróbce RACE. Jest to chyba jedna i jedyna taka gra na tym silniku ; )) Kilka słów o grze: W grze wcielamy się w hodowce potworka którego można trenować oraz któremu można kupić ekwipunek. Oczywiście potworkiem możemy walczyć z różną zwierzyną a dzięki temu okoliczni mieszkańcy dadzą nam troche złota. Obecnie w grze mamy jakieś 10 potworków do wyboru oraz ponad 20 zwierzyn do pokonania. W grze możemy zdobyć tagże PKT Honoru które są zdobywane na arenie lecz arena jest dostępna od 50 tys. EXPA. No to tak zgrubsza o grze ) Gre miałem wydać z miesiąc później lecz nacisk nie których graczy oraz to że dziennie siedziałem ok. 7h nad grą postanowiłem ją wydąć. Oczywiście w grze nie wszytskie opcje jeszcze działają... M.in. trzeba dopracować arene, gildie, depozyt, lotek oraz prace (już niedługo te rzeczy będą ; )) ) W grze pojawią się niedługo zupełne nowości: Król oraz Jaskinia Ciemności. O jaskini nic nie powiem bo to jest tajemnica ; )) A król to chyba wiadomo 100% expa itp ; )) Nie mam już siły wymieniać co zmieniłem ale obiecuje że jest troche tego... P.S Prosze mi nie pisać tego typu rzeczy: Do dupy ta gra, po co to, bez sensu, kolejna beznadziejna przeróbka itp. jeśli chcecie mnie krytykować to piszcie odrazu co wam sie nie podoba. Dziękuje pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę bezpodstawnie oskarżać,
ale wydaje mi się, że ta strona mogła zostać specjalnie tak napisana. wrejestracji podałem: login: admin hasło: admin powtórz hasło: admin123 email: admin Przeszło bezproblemów, wyświetlił się komunikat, że mogę się zalogować. Albo boosik01 nie potrafi zrobić zabezpieczeń odpowiednich, albo specjalnie tak przygotował ten skrypt, ponieważ po podaniu login: admin i hasło: admin, podczas logowania, zostałem przeniesiony na stronę www.siteadvisor.com, i moim oczom pokazał się komunikat: " ugu.pl może próbować ukraść informacje użytkownika. Dlaczego nastąpiło przekierowanie na tę stronę? Ta witryna może próbować nakłonić użytkownika do podania informacji finansowych lub osobistych. To poważne zagrożenie bezpieczeństwa, które może spowodować kradzież tożsamości, straty finansowe lub ujawnienie informacji osobistych w inny sposób. " Zostałem na tą stronę przekierowany dzięki pluginowi do firefoxa "McAfee SiteAdvisor", co może świadczyć o tym, iż ten kod został przygotowany do kradzieży informacji z komputerów uzytkowników. Nikogo nie oskarżam lecz ostrzegam. Np ja na tej stronie więcej się nie pojawię. Pozdrawiam. Ten post edytował Rookie 31.08.2009, 15:49:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:58 |