![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dzisiaj przeglądałem statystyki strony, i przeglądając słowa kluczowe natrafiłem na takie coś: LINK Okazało się, że pod podaną frazą moja stronka jest całkiem nieźle wypozycjonowana, mimo że tematyka całkiem odmienna... W sumie to też często szukając czegoś za pomocą google trafiałem na strony zupełnie nie pasujące do zapytania. A wy macie jakieś wywołania z "dziwnych" słów kluczowych? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja na jednej stronie mam wiele wejść na hasło "penisy" choć strona jest poza pierwszą setką (zdaje się ~120-130). Przypuszczam, że to jakieś roboty, ale w statach wygląda to dość śmiesznie biorąc pod uwagę profil strony ;-)
Mam też stronę, która jest dosyć dobrze wypozycjonowana i ma wiele wejść z tzw. długiego ogona na portal. Hasła są dosyć śmieszne/tragiczne typu artykuł o zwierzakach (zdaje się że o zapachach i ich neutralizowaniu) i hasło typu "problemy z załatwianiem +krew +stolec" ;-). Zadziwia mnie trend który ostatnio obserwuję w formułowaniu długich zapytań - ludzie często "pytają" wyszukiwarki jakby z drugiej strony siedział człowiek - np. zapytania typu "Mój chcłopak mnie zdradza - jako powinna się zachować? Czy z nim zerwać?" - może to jakaś nisza w rynku wyszukiwarek ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:11 |