![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcę zrobić BBcode na stronie opartej w PHP. Jest zrobiony skrypt ,że w textarena wpisujemy tekst i wysyłamy, osoba odpowiedzialna za sprawdzanie tego tekstu może zaakceptować bądz odrzucić tą tekst.
Ale jeżeli ktoś napisze Cytat np. <center>Witam</center> to wpliku Nazwa Konta.bio pokazuje mi się Cytat <center>Witam</center> I jak wchodze w ten panel gdzie się chce sprawdzić ten tekst co napisała ta osoba to zamiast te Witam być na środku pokazuje się <center>Witam</center> Chyba chodzi tu o kodowanie bo nie wczytuje mi tego znaku, a jak w tym pliku .BIO wpisze <center>Witam</center> To tekst jest na środku, czyli raczej trzeba było by coś zrobić aby nie kodowało w sposób Cytat > Z góry dzieki za odpowiedz, mam nadzieje ze ktoś mi w tym pomoże, Kolega powiedział mi coś o strip_tags. Jeżeli będziecie potrzebowali jakiś wycinek kodu jest on dostępny.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ale ty tego nie masz wkladac do parser.php ... Napewno uciales jakas czesc kodu.
Wczoraj jak testowałem ten parser to wysypywał mi się na pewnych tagach. Dlatego polecam użycie mojego ze stopki. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[quote name='wookieb' post='655497' date='30.08.2009, 09:11:27 ']<!--Geshi:156248:php--><pre class="php-brief" style="font-family:monospace;"><div class="head">
nie chciałeś napisać ![]() Ten post edytował pyro 30.08.2009, 09:36:02 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 00:49 |