![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcę zrobić BBcode na stronie opartej w PHP. Jest zrobiony skrypt ,że w textarena wpisujemy tekst i wysyłamy, osoba odpowiedzialna za sprawdzanie tego tekstu może zaakceptować bądz odrzucić tą tekst.
Ale jeżeli ktoś napisze Cytat np. <center>Witam</center> to wpliku Nazwa Konta.bio pokazuje mi się Cytat <center>Witam</center> I jak wchodze w ten panel gdzie się chce sprawdzić ten tekst co napisała ta osoba to zamiast te Witam być na środku pokazuje się <center>Witam</center> Chyba chodzi tu o kodowanie bo nie wczytuje mi tego znaku, a jak w tym pliku .BIO wpisze <center>Witam</center> To tekst jest na środku, czyli raczej trzeba było by coś zrobić aby nie kodowało w sposób Cytat > Z góry dzieki za odpowiedz, mam nadzieje ze ktoś mi w tym pomoże, Kolega powiedział mi coś o strip_tags. Jeżeli będziecie potrzebowali jakiś wycinek kodu jest on dostępny.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP Version 5.2.5 << Z tego co widać to raczej jest.
System Windows NT KOMP1 5.1 build 2600 Build Date Nov 8 2007 23:18:08 Configure Command cscript /nologo configure.js "--enable-snapshot-build" "--with-gd=shared" Server API Apache 2.0 Handler Virtual Directory Support enabled Configuration File (php.ini) Path C:\WINDOWS Loaded Configuration File C:\WINDOWS\php.ini PHP API 20041225 PHP Extension 20060613 Zend Extension 220060519 Debug Build no Thread Safety enabled Zend Memory Manager enabled IPv6 Support enabled Registered PHP Streams php, file, data, http, ftp, compress.zlib, compress.bzip2, zip Registered Stream Socket Transports tcp, udp Registered Stream Filters convert.iconv.*, string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, zlib.*, bzip2.* Ten post edytował Lesiu 29.08.2009, 23:36:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:06 |