![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Zamojsce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co jest nie tak ze składnią tego zapytania
Select w nawiasie liczy dla każdego towaru średnią i odchylenie standardowe Wyniki czyli produkty.srednia produkty.odchylenie chcę UPDATEM dodać do tabeli zapasy Ale coś jest nie tak |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Wziąłem i dokładnie przepisałem oraz skopiowałem zarówno strukturę jak i zawartość rekordów. Wykonanie jest prawidłowe i bezbłędne. Widzę więc przyczynę tylko w jednej rzeczy. Używasz KRASNALA, jesli na domyślnie ściągnięcej paczce to problem jest zapewne właśnie w niej. Musisz bowiem wiedzieć, ze jest w niej naprawdę stara wersja wszystkiego. Star Apache (ten akurat nie zmienił się wiele), stary PHP i NAPRAWDĘ stary MySQL w wersji 3.X, więc to on zapewne sprawia Ci problem, bo mi ta wersja kiedyś także problemów narobiła. Od tamtego czasu albo sam konfiguruję wszystko albo używam pakietu WAMP na windzie. Zrób sobie Eksport bazy danych i wywal Krasnala oraz zainstaluj WAMPa. Powinno przejść jak ręka odjął (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 22:45 |