![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem , gdy chce wejsc na strone nasza-klasa wyskakuje mi , ze taka strona nie istnieje , w sieci mam trzy komputery i tylko na jednym jest ok, na dwoch jest ten sam problem . ( i nie jest to komunikat ,ze serwery sa przeciazone ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ja od ponad pół roku nie mam konta na nk i jakoś nie płaczę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bajzel się tam zrobił i tyle. Sorki, ale kolejna wersja fotka.pl czy epulsa to nie est to czego po tym serwisie się spodziewałem. Jesli zgłaszają się z zaproszeniami osoby, których wcale nie znam to sorki, ale w nabijaniu komuś statystyk nie miałem zamiaru brać udziału. Konta fikcyjne, konta nienarodzonych dzieci, sorki ale to nie dla mnie. Teraz przynajmniej od dłuższego czasu jestem od tego wolny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I jakoś nie czuję sie przez to gorszy. Znajomi łańcuszkiem, poczta pantoflową, i tak do mnie dotrą, jeśli chcą się skontaktować.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:41 |