![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki skrypt logowania opartego o sesje - moje pytanie brzmi: Czy taki skrypt jest bezpieczny?:
Wszystkie sugestie na temat polepszenia mile widziane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował erix 19.08.2009, 23:10:18
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Po prostu to sobie daruj takie posty. Napisałeś to co ja...(tylko w innych słowach) Mhm... a nie pomyślałeś że mogłem po prostu dłużej formułować tego posta? Poza tym nie wspomniałeś o htmlspecialchars której działanie czyni również jego funkcja. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mhm... a nie pomyślałeś że mogłem po prostu dłużej formułować tego posta? Poza tym nie wspomniałeś o htmlspecialchars której działanie czyni również jego funkcja. O 7 minut ? htmlspecialchars zamienia na encje - jego funkcja tego nie robi... Więc o czym tu mowa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:38 |