![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zgłosić pewien pomysł dotyczący Zend Framework. Generalnie chodzi o to by wspólnie razem z osobami z forum stworzyć kompletny szkielet projektu, wraz z zaimplemontowanymi podstawowymi funkcjami: - logowanie - dodawanie, usuwanie, edycja pozycji w bazie - walidacja formularzy - tworzenie nawigacji Nie chodzi o zbudowanie działającej strony www, tylko o sam szkielet który może posłużyć do dalszej pracy nad tworzeniem różnego rodzaju projektów. Była byt osoba któa by to nadzorowała, czyli zbierałą sensowne pomysły i łączyła je w całość a nastepnie umieszczała to na forum jako załącznik. Każdy mogł by to sciągnać a następnie wykorzystać, zgłosić uwagi, poprawki czy propozycje. Może uda się wspolnymi siłami, stworzyć projekt doskonały (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Oczywiście nie chodzi aby każdy umieszczał swoje szkielety projektów lub całe gotowe strony. Projekt ma być wspólny stworzony i przemyslany od podstaw. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niee nie nie.
Chce stworzyć szkielet Projektu czyli Bootstrapa, index.php, przykladowe Helpery wraz z z pluginami (bez metod) i wszystko to ze sobą jakoś sensownie powiązać i podzielić na foldery i moduły. Tak aby osoba która weźmie ten szkielet będzie mogła zaczać robić stronkę. Bez marnowania kilku togodni na tworzenie własnego pierwszego szkieleta. Ja zmarnowałem 4 dni by zrozumieć send działania tego wszystkiego. 4 dni wyciąte z życiorysu, a mimo tego dalej mam wątpliwości do tego czy wszystko zrobiem optymalnie i czy nie da się tego zrobić lepiej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh i zaczelo sie
narzedzia na ogol sa tak dobre jak ludzie ktorzy ich uzywaja ...Ja zmarnowałem 4 dni by zrozumieć send działania tego wszystkiego... moze nie trafiles na dobre materialy lub zaczeles od czegos zbyt duzego... ...a mimo tego dalej mam wątpliwości do tego czy wszystko zrobiem optymalnie i czy nie da się tego zrobić lepiej. optymalnosc to pojecie subiektywne czy naprawde myslisz ze da sie stworzyc uniwersalnego bootstrapa szytego na miare? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:24 |