Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [ZendFramework] Propozycja dla wszystkich.
Sajrox

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Chciałbym zgłosić pewien pomysł dotyczący Zend Framework. Generalnie chodzi o to by wspólnie razem z osobami z forum stworzyć kompletny szkielet projektu, wraz z zaimplemontowanymi podstawowymi funkcjami:
- logowanie
- dodawanie, usuwanie, edycja pozycji w bazie
- walidacja formularzy
- tworzenie nawigacji

Nie chodzi o zbudowanie działającej strony www, tylko o sam szkielet który może posłużyć do dalszej pracy nad tworzeniem różnego rodzaju projektów.

Była byt osoba któa by to nadzorowała, czyli zbierałą sensowne pomysły i łączyła je w całość a nastepnie umieszczała to na forum jako załącznik. Każdy mogł by to sciągnać a następnie wykorzystać, zgłosić uwagi, poprawki czy propozycje.

Może uda się wspolnymi siłami, stworzyć projekt doskonały (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Oczywiście nie chodzi aby każdy umieszczał swoje szkielety projektów lub całe gotowe strony. Projekt ma być wspólny stworzony i przemyslany od podstaw.

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sajrox

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Niee nie nie.

Chce stworzyć szkielet Projektu czyli Bootstrapa, index.php, przykladowe Helpery wraz z z pluginami (bez metod) i wszystko to ze sobą jakoś sensownie powiązać i podzielić na foldery i moduły. Tak aby osoba która weźmie ten szkielet będzie mogła zaczać robić stronkę. Bez marnowania kilku togodni na tworzenie własnego pierwszego szkieleta. Ja zmarnowałem 4 dni by zrozumieć send działania tego wszystkiego. 4 dni wyciąte z życiorysu, a mimo tego dalej mam wątpliwości do tego czy wszystko zrobiem optymalnie i czy nie da się tego zrobić lepiej.

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:01