![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, witam... Ponownie.. Już teoretycznie udało mi się wszystko zrobić w Panelu administracji portfolio.. Tylko mam dziwny problem.
Przy dodawaniu nowego rekordu do bazy danych wraz z uploadem obrazka, wszystko działa jak należy, lecz podczas edycji rekordu jest problem z plikiem. Nie wysyła go i nie dodaje wpisu nazwy do bazy danych - Jak to robi przy dodawaniu nowego rekordu. W czym może polegać problem? skrypt dodawania:
skrypt edycji:
Formularze są identyczne /* HTML */. (ale raczej nie ma potrzeby pokazywania ich) Jeszcze dodam skrypt GD, żeby nie było niejasności:
Zapomniałbym o najważniejszym, przy zapisie wy-edytowanego formularza, pokazuje mi takie błędy:
-------------------- Fotografia
Fiona - Cały świat mojego psa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no już ciii
![]() jak wstawiałem na forum to zauważyłem to ![]() ![]() Jeszcze raz dzięki.. Jeszcze o coś chcę zapytać. Ponieważ nie zawsze w edycji będzie zmiana obrazka, tylko wpisów do rekordu. Jak zrobić żeby nie pokazywał się błąd o pliku? Jak nie jest wybierany plik to wyskakuje ten błąd, ale nie potrzebnie. Ten post edytował enemyofarcha 26.08.2009, 15:05:06 -------------------- Fotografia
Fiona - Cały świat mojego psa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 18:31 |