![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, witam... Ponownie.. Już teoretycznie udało mi się wszystko zrobić w Panelu administracji portfolio.. Tylko mam dziwny problem.
Przy dodawaniu nowego rekordu do bazy danych wraz z uploadem obrazka, wszystko działa jak należy, lecz podczas edycji rekordu jest problem z plikiem. Nie wysyła go i nie dodaje wpisu nazwy do bazy danych - Jak to robi przy dodawaniu nowego rekordu. W czym może polegać problem? skrypt dodawania:
skrypt edycji:
Formularze są identyczne /* HTML */. (ale raczej nie ma potrzeby pokazywania ich) Jeszcze dodam skrypt GD, żeby nie było niejasności:
Zapomniałbym o najważniejszym, przy zapisie wy-edytowanego formularza, pokazuje mi takie błędy:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz przejże skrypty (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
img_big i img_tb muszą być (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) big to jest obrazek wysłany, a tb to jest odnośnik Formularz edycji:
Formularz dodawania:
najpierw zobaczymy co będzie z tymi klamrami... Aaa.. Już widzę mały błąd, chyba drPayton Masz rację.. Już można zakończyć temat, miałeś rację z formularzami, w educji nie wpisałem enctype (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Małe zwrócenie uwagi i jest wszystko dobrze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował enemyofarcha 26.08.2009, 12:40:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 18:27 |