![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, jestem tu nowy i prosze o wyrozumialosc:) szukalem na forum, ale jakos mi nie wyszlo ..
mam taki oto problem
kod odczytuje z tabeli dane i wyswietla na stronie wszystkie od najmlodszego rekordu do najstarszego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. potrzebuje zrobic tak, aby pomijal zawsze na przyklad 3 pierwsze (najmloodsze) rekordy .. czyli wyswietlal nie od ostatnio dodanego rekordu a tego dodanego 3 rekordy wczesniej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam, i z gory dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, dziala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! pomogles i wytlumaczyles:)
EDIT:// ok to jeszcze raz ja.. a jak zrobic to samo w tym .. caly dzien sie nad tym meczylem i pol nocy.. i lipa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) skrypt sluzy do stronicowania wynikow gdzie $newsywarchnastr to ilosc wyswietlanych rekordow na stronie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) chodzi o to zeby w tym skrypcie tez byly pomijane 3 pierwsze rekordy ..
z gory dzieki, i zycze milej nocy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował sztibiribi 26.08.2009, 01:58:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 07:22 |