![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy istnieje funkcja z biblioteki imap_ dzieki ktorej mialbym dostep do maili na swoim serwerze ale zanim dostana sie do jakiegokolwiek folderu ? Mowiac folderu mam na mysli inbox, spambox, itp. Chodzi o to ze musze sklasyfikowac przychodzace maile zanim jeszcze trafia do inboxa lub spamboxa lub innego boxa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No ok, wyswietlilem sobie te mailboxy za pomoca imap_list, a teraz powiedz o co chodzi z ta modyfikacja parametru imap_open ?
Tzn masz na mysli ze mam za pomoca imap_open dostac sie do okreslonego mailboxa modyfikujac pierwszy parametr imap_open ? Nawet jezeli tak zrobie to nie rozumiem do czego zmierzasz..... ---------------------------------------------------------------------------------- Zwrocilem sobie nazwy mailboxow za pomoca imap_list i zastosowalem zwrocony wynik do pierwszego parametru funkcji imap_open A oto co uzyskalem : Cytat Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {imap.gmail.com:993/imap/ssl}Potwierdzenia in C:\Apache\htdocs\PrackaMgr\class.MailboxAccess.php on line 21 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poprawilem powyzszy blad no i sytuacja wyglada tak samo jak wczesniej dla polaczenia bez zwrocenia tablicy imap_listbox a mianowicie po wprowadzeniu do imap_open jako pierwszego parametru wartosci z tablicy zwroconej przez imap_listbox otrzymuje taki komunikat : Cytat Call failed Zwrocony przez ten kod :
Czyli wynika z tego ze jesli zastosuje imap_open z parametrem OP_HALFOPEN nie zwraca mi wogole headers'ow , tak samo dzieje sie z body... Ktos moze pomoc ? Ten post edytował Wolfie 24.08.2009, 13:14:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:32 |