![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam pisze ten post ponieważ zrozumiałem że się zachwowywałem jak głupi debil,kretyn,idiota,niezrównoważony psychicznie,nachalny,i niereagowałem na listy moderatorów i administratorów więc chciałbym zarówno przeprosić wszystkich forumowiczów jak i moderatorów i administratorów. :cry:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@DeyV dzieki (postanowilem brac przyklad ze Stewe'go :] )
wracajac do sprawy kubatrona, mam zle doswiadczenia z takimi ludzmi ktorzy oficjalnie przepraszaja a po kilku dniach robia to co robily. takze w tej kwesti zgadzam sie calkowicie z DeyV'em. no coz fakt, faktem, ze nabiles sobie ok400 postow, postami, ze tak powiem "malo inteligentnymi". mam nadzieje, ze faktycznie sie poprawisz i, ze zmiane bedzie widac juz niebawem. no i mam nadzieje, ze twojego avatara nie bede widzial tylko na forum hydepark, ale tez na innym forach oraz oczywiscie tez aby twoje posty byly w miare bardziej sensowne niz dotychczas... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:06 |