![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś także zauwazył problemy z Nested Set a mianowicie z funkcją createRoot() itp ? Po aktualizacji z wersji 1.1.2 do 1.1.3 są problemy z tą klasą. Kod który działał już nie działa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wielkie za wyjaśnienie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Generalnie co do wyciagania samych dzieci użyłem funkcji getChildren() Jeszcze męczy mnie jeden problem: Mam kod
Otóż gdy w tabeli FirmyOpisy jest krotka o firmy_id = 1 to wszystko jest ok jednak gdy jej nie ma wywala błąd:
Jakby nie mogło po prostu nic nie wyświetlić albo zwrócić false a tutaj taki błąd. Można jakoś przed wywołaniem save() sprawdzić czy krotka istnieje w tabeli ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 5 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakby nie mogło po prostu nic nie wyświetlić albo zwrócić false a tutaj taki błąd. Można jakoś przed wywołaniem save() sprawdzić czy krotka istnieje w tabeli ? zwraca false, tylko ze pozniej na tym false wywolujesz metode save()
pozdrawiam Ten post edytował murwazy 19.08.2009, 11:39:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 21:11 |