![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: root Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Jak zrobić dynamiczny tekst? Tzn. wpisuję tekst w formularzu i on pokazuje się na stronie. Potem wpisuję drugi tekst i pokazuje się on pod pierwszym tekstem. Screen tego o co mi chodzi:
(IMG:http://img31.yfrog.com/img31/4991/konsola.png) Nie chodzi mi o gotowy skrypt, ale naprowadzenie czego w skrypcie użyć. Tutaj próbowałem użyć pętli i tablic ale mi nie wyszło... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pozwól, że wyjaśnię. Jeżeli istnieje zmienna post czyli został wysłany formularz to dopisujesz sobie to do tej istniejącej rozmowy, ale jeżeli nie ma wysłanego formularza czyli użytkownik wszedł po raz pierwszy lub po raz któryś tam to przypisujesz rozmowie pusty ciąg. Rozumiesz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: root Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To pozwól, że wyjaśnię. Jeżeli istnieje zmienna post czyli został wysłany formularz to dopisujesz sobie to do tej istniejącej rozmowy, ale jeżeli nie ma wysłanego formularza czyli użytkownik wszedł po raz pierwszy lub po raz któryś tam to przypisujesz rozmowie pusty ciąg. Rozumiesz? jednak ten sposób mi się nie przyda ;] ale dzięki za pomoc =) kiedy próbuję użyć instrukcji switch, np:
to nie pokazuje mojego IP, ale jak użyję instrukcji if:
to wyświetla- w czym tkwi problem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:12 |