![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Serdecznie!
Mam taki problemik: Mam mały katalog firm, tworzę coś takiego "następna firma", "poprzednia firma", aby to zrobic posługuję się id FIRMA w GET Udało mi się zapętlić id które potrzebuje do stworzenia linków i wywołując kod w petli while:
Z aktualnym GET nie mam problemu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , limit z zapytania domyslam sie ze bedzie trzeba ustawic na 1, ale jak uzyskac ID 20 przegladajac strone 18, a przykladowo 20 jest nastepnym id ktory by lecial po petli nie mam pojecia jak to napisac probowalem poprzez ale to jest bez sensu. Jak moge to zrobic. Poprosze o jakies podpowiedzi! Z gory dziekuje Ten post edytował piotr485 18.08.2009, 12:26:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć wszystko do tablicy i po indeksach.
array ( [0] = array('firma'), [1] = array('firma2'), [2] = array('firma3') ) Jeżeli wyświetlasz firma2 to sprawdzasz czy istnieje coś w tej tablicy "wcześniej" array_key_exists i później tą samą funkcją (ew. policzyć ile elementów w tablicy count ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 14:56 |