![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wczoraj zrobiłem temat z 3 zagadnieniami (w tym z tym pytaniem), lecz akurat na to nikt nie odpowiedział więc robię do tego oddzielny temat. Mam plik search.php:
I wyszukiwanie nie działa poprawnie, po wpisaniu jednej litery od jakiegoś filmu, czasami znajduje filmy z tą literą, lecz po wpisaniu np. "czerwony" od czerwonego października, albo "ekipa", oczywiście od ekipy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , w adresie owszem pokazuje się tak jak powinno Cytat ?szukaj=ekipa lecz strona jest tak jakby tego dopisku nie było, gdy wpisze się np. "kjsdbvnjk", jest jak powinno, czyli wyświetla się napis "Nic nie znaleziono", a po wpisaniu ekipa jest tak jakby,m dopiero co otworzył stronę. Co mogę zrobić, żeby było normalnie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 zapytanie jest po to, żeby sprawdzić błędy i je wyświetlić,
2 zapytanie po to, żeby w przypadku wystąpienia błędu, nie dopuścił do dalszego wykonania kodu ;p 3 zapytanie już do właściwego wykonania a następnie wyświetlenia szukanych fraz Mówię o błędach oczywiście w użytkowaniu, tzn nie wpisanie niczego, lub wpisanie nazwy, której w bazie nie ma (Nic nie znaleziono)
to mój zapis, napewno jest poprawny, takla jest budowa mysql_fetch_assoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:11 |