![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mój hosting oferuje jedynie 100MB na bazę. Zbliżyłem się niebezpiecznie do tego limitu i teraz mam problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otóż wymyśliłem sobie, że zrobię drugą bazę, z tą samą strukturą. Pytanie brzmi jak to połączyć? Czy od strony MySQL (co raczej odpada, jedyne dostępne silniki to InnoDB, MyISAM lub MGR_MyISAM, a tabele mam InnoDB, z racji relacji, kluczy i transakcji ) czy od strony PHP. Hosting to shared więc nie ma raczej mowy o replikacjach itp. Znacie/używacie/macie pomysł jak to rozwiązać? Oczywiście najprostszym (choć raczej nie najwydajniejszym ) jest coś w stylu
to w strasznym uproszczeniu, a używam o wiele ciekawszych zapytań ;] tak więc, jest jakiś sposób oprócz powyżej pokazanego? pozdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no bez przesady 50 zł na hosting to nie jest chyba majątek co nie? odezwij się na priv to ci napisze gdzie jest hosting za 50 zł bo nie chce reklamy robić. Hosting za 50zł? nie dziękuje. Co do tematu, załatwiłem sobie dedyka po znajomości, więc sprawa sama się rozwiązała. Dzięki wszystkim za odp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:24 |