![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym tylko, żeby podczas podawania maila program sprawdzał czy ciąg znaków zawiera '@'. Prócz tego wszystko działa jak należy - ma ktoś jakieś propozycje, co zrobić, by zwiększyć bezpieczeństwo, a może po prostu zmodernizować? Ten zestaw rejestracji udało mi się stworzyć, na bazie podstawowych funkcji, ale jest wiele innych rozwiązań, tylko że jestem wstępniakiem, także jeśli ktoś odpisze to proszę o tłumaczenie szeroko pojęte ; ). Ten post edytował rudald 9.08.2009, 11:02:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakbyśmy mieli podać gotowca to na necie jest pełno wzorów dla preg_match do emaila, ale on chce się wyrażeń regularnych nauczyć (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
EDIT: ale btw. to dzięki, bo nie słyszałem o tym (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Ten post edytował Pawel_W 16.08.2009, 16:41:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 21:16 |