![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Potrzebyję pomocy z poniższym fragmentem kodu. Mam bazę mysql i w niej "numer_klienta", potrzebuję porównać czy pobrany numer istnieje w pliku csv i odpowiedznie spreparowanie odpowiedzi. W chcwili obecnej wyszukuje mi tylko ostatni numer pobrany z bazy/ Format pliku csv: |12| |123| itd. Z góry thx. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok ostatecznie, prawie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zgodnie z manualem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) porównywanie danych z mysql z plikiem csv.
Niestety skrypt mnie nie satysfakcjonuje ;/ ponieważ tak jak pisałem wcześniej plik bedzie zawierał inne dane np. |1|Kowalski|Jan|2| |2|Kowalska|Iwona|234| i w takim wypadku wszystko bedzie ok ale po usunięciu z pliku p.Iwony skrypt będzie dalej twierdził ze pani istnieje w pliku chodzi o numerek |2|. Więc niestety pozostaje wczytanie pliku do tablicy jak w wcześniejszym [przykładzie i dopiero wyszukiwanie w konkretnej komórce, chyba ze jest obejście problemu ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 21:19 |