![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jako, iż jest to forum o tematyce nie tylko php a również innych technologiach związanych z tworzeniem aplikacji internetowych tak więc proponuję stworzenie nowego działu: java. Pewnie nie jeden z Was umie javę i mógłby dać odpowiedź na choćby proste pytania. Pozdrawiam. @edit Co do sondy, może byście tak uzasadniali...? Ten post edytował fifi209 12.08.2009, 15:29:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem na nie dla nowego forum o nazwie "Java", ale na tak dla "Inne języki programowania". Nie ma co się rozdrabniać, jeśli zostanie utworzone forum "Java" to nie będzie (delikatnie mówiąc) oblegane. "Inne języki..." było by wg mnie dobrym pomysłem.
Najwyżej jeśli takie ogólne forum cieszyło by się sporym zainteresowaniem, to z biegiem czasu można by w nim wydzielić podfora z konkretnymi językami programowania (w tym java) - tak jak to jest "Po stronie przeglądarki". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:17 |