![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jako, iż jest to forum o tematyce nie tylko php a również innych technologiach związanych z tworzeniem aplikacji internetowych tak więc proponuję stworzenie nowego działu: java. Pewnie nie jeden z Was umie javę i mógłby dać odpowiedź na choćby proste pytania. Pozdrawiam. @edit Co do sondy, może byście tak uzasadniali...? Ten post edytował fifi209 12.08.2009, 15:29:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem za. Nie przekonuje mnie tłumaczenie "forum.php.pl". Są już takie działy jak "Po stronie przeglądarki" gdzie można podyskutować o HTML'u, Javascripcie czy arkuszach stylów. Czy nawet "Komputery i oprogramowanie". Nie powiecie mi chyba że dział "Po stronie przeglądarki" jest ściśle związany z PHP, bo jak kiedyś ktoś na forum już napisał "Nie ma znaczenia czym wysrasz dane".
Forum powinno się rozwijać, bo użytkownicy forum chcą się rozwijać. Jeśli ktoś potrzebuje takiego działu, który według mnie jest istotną technologią internetową to powinien on znaleźć swoje miejsce tutaj. Inaczej użytkownicy żądni poszerzania swoich horyzontów przeniosą się na inne fora. Ten post edytował orglee 13.08.2009, 12:09:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 11:36 |