Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] RC
AndyPSV

Grupa: Zarejestrowani
df

Ostrzeżenie: (30%)
XX---

Wydaje mi sie, ze poniektorym samo zadanie moze sprawic ogromna przyjemnosc. Prosilbym wszystkich zainteresowanych o solidna krytyke dobrych/zlych/najgorszych elementow (pomijajac tematyke, bo oceniamy strone), czego brakuje, co wyglada beznadziejnie, co kompletnie nie pasuje, czego jest za duzo etc.

Adres to *** DZIEKUJE z gory! Postaram sie takze odwdzieczyc osobom, ktore podziela sie ze mna swoja opinia. Dziekuje jeszcze raz.
Edit. Pamietajcie, aby skrytykowac strone, poniewaz zajmuje sie ich tworzeniem (***) i sprawia mi przyjemnosc kiedy ludzie wskazuja mi elementy, ktorych ja nie widze/pomijam. Piszcie nawet najwieksze glupoty/przemyslenia.

Ten post edytował hwao 14.08.2009, 13:53:58
Powód edycji: Nie oceniamy stron o takiej tematyce
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pyro

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

1. Sam ten napis rcdrugs jest brzydki
  2. Półprzezroczysty div w centrum wcale nie pomaga w czytaniu... (cięzej się czyta)
  3. U mnie cyferki w polach są ucięte
  4. Za małe te literki w polach
  5. Tego *** wogóle nie widać, ja myślałem, że to ekran mam brudny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
  6. Uważasz, że komu będzie się chciało czytać kod strony, który jest w jednej linijce?! Jeśli chcesz oceny to pozwól to zrobić

No to kodu nie oceniałem (patrz pkt 6), ale co do reszty to może nie jest tragicznie, ale nie jest specjalnie zadowalająco...

Ten post edytował hwao 14.08.2009, 13:54:18
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:28