![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam tabelę o jakichś tam rozmiarach, chcę żeby za pomocą kodu html wygenerować jej cień.. ma ktoś skrypt na coś takiego? może być z użyciem CSS ale wtedy prosiłbym o dokładny kod źródłowy pliku CSS bo z tego nigdy nie korzystałem.. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
no to co nikt nie pomoże? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@erix Na pewno, poza tym narożniki już w istniejącej tabeli, o różnych rozmiarach będzie dość trudno zrobić (a przynajmniej obrazki będą zbyt duże niż powinny być). To był tylko przykład, naprowadzenie, przecież nie jest to gotowe rozwiązanie (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Już łatwiej by było wrzucić tabelę w diva z 3-ma małymi divami na narożniki i dwoma na boki. Ale operując na już utowrzonym kodzie niewiele, poza zaproponowanym przez Ciebie javascriptem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) , można zrobić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 19:15 |