![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
http://planeta.php.pl/
Pierwszy wpis. Dlaczego akceptowane są blogi po angielsku? Nic nie mam do angielskiego, ale wydaje mi się że jeszcze żyjemy w polsce i jednak chciałoby się czytać polskie teksty. Nie ma opcji w języku polskim co dla niektórych uniemożliwia przeczytanie takiego artykułu. I odrazu uprzedzam przed argumentami typu "Angielskiego nie rozumiesz?". Odpowiadam: Rozumiem, ale jestem na POLSKIEJ stronie POLSKICH developerów i chcę czytać POLSKIE teksty. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat "Mi tam osobiscie tez nie spodobal sie ten wpis. Najzwyklej w swiecie go olalem. Nie wiem jaka byla idea planety, czy mialo byc tylko po polsku czy nie." No i dobrze, jak kogoś temat nie interesuje, niech się nie wypowiada Cytat Innymi słowy, jeśli Batmana guzik obchodzi, czy wpisy są po polsku, czy po angielsku Odnioslem wrazenie ze przypisales moje slowa do batmanaNie napisalem, ze mnie to nie interesuje, tylko ze mi sie nie spodobal i go olalem. Napisalem to przy okazaji wyjasniania pewnych rzeczy, ktorych miedzyinnymi i ty byles źródlem. Uwazam ze moj post i tak byl bardziej wartosciowy od poniektorych tutaj, w tym i paru twoich, wiec prosze nie pisz mi, ze mam sie nie wtrącac. Cytat A tak w ogóle to wnioskuję o udzielenie nagany batmanowi, bo już nie pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem z jego strony. Drugi wniosek: wykasowanie całej strony drugiej tej dyskusji i KONIEC TEGO OFFTOPU. I za pewne tak trzeba bedzie zrobic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 03:22 |