![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
http://planeta.php.pl/
Pierwszy wpis. Dlaczego akceptowane są blogi po angielsku? Nic nie mam do angielskiego, ale wydaje mi się że jeszcze żyjemy w polsce i jednak chciałoby się czytać polskie teksty. Nie ma opcji w języku polskim co dla niektórych uniemożliwia przeczytanie takiego artykułu. I odrazu uprzedzam przed argumentami typu "Angielskiego nie rozumiesz?". Odpowiadam: Rozumiem, ale jestem na POLSKIEJ stronie POLSKICH developerów i chcę czytać POLSKIE teksty. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Batman, dlaczego usunąłeś post wookieweba? W logach tego tematu nie ma nic o usuwaniu jakichkolwiek postow. Moderator nie jest w stanie wyczyscic tych logow. Wiec chyba nikt nic nie usuwal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Żenada, przyszli moderatorzy i natychmiast zaczęła się rozróba. Proszę nie uogolniac. Mi tam osobiscie tez nie spodobal sie ten wpis. Najzwyklej w swiecie go olalem. Nie wiem jaka byla idea planety, czy mialo byc tylko po polsku czy nie. ps: też mi się nie podoba odpowiadanie na uwagę uzytkownika przez pryzmat jego ostrzeżen. Co ma piernik do wiatraka? Tym bardziej że poparło tegoż uzytkownika paru innych, już bez takiej historii ostrzezen ps2: Cytat bo jest różnica pomiędzy wyrażaniem opinii a "walką" (jak to wookieb określił) Nie, okreslil to batman. wookieb wyraził opinię, którą potem nazwano "walką"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 02:48 |