![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
http://planeta.php.pl/
Pierwszy wpis. Dlaczego akceptowane są blogi po angielsku? Nic nie mam do angielskiego, ale wydaje mi się że jeszcze żyjemy w polsce i jednak chciałoby się czytać polskie teksty. Nie ma opcji w języku polskim co dla niektórych uniemożliwia przeczytanie takiego artykułu. I odrazu uprzedzam przed argumentami typu "Angielskiego nie rozumiesz?". Odpowiadam: Rozumiem, ale jestem na POLSKIEJ stronie POLSKICH developerów i chcę czytać POLSKIE teksty. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~wookieb: Zatem itsme też ma ten kompleks, bo popełnił ten sam błąd co ja?
A co wspólnego mają moje ostrzeżenia do możliwości zwrócenia uwagi na sytuację? To był tylko lekki komentarz do robienia rzeczy przydatnych z uzasadnieniem tego ilością postów na forum. Taki mądry bo twoich ostrzeżeń nie mogę zobaczyć? To już nie moja wina, że nie widzisz, ale proszę: Gdzieś w 2004 roku dostałem ostrzeżenie za "niski poziom dyskusji i obrażanie", które po chwili zostało nadpisane zdjęciem ostrzeżenia za znajomość regulaminu i próbę ogarnięcia sytuacji. Po tej sytuacji zostałem jednak moderatorem i nie dostałem ani jednego ostrzeżenia, z tego co pamiętam. Chcesz ocenić mój poziom "pracowitości" na tym forum? Zniżę się do twojego poziomu i zwracam uwagę na liczby POD naszymi avatarkami w tym temacie. Jeśli za takie posty dostajesz pomógł, to nie dziwię się, że masz ich ponad 600. Ponadto, liczba "pomógł" nie określa "pracowitości", jak to nazwałeś, na forum. Widzę, że tutaj też pasuje stwierdzenie - im większa liczba, tym dłuższy ptaszek? ~mike, bo jest różnica pomiędzy wyrażaniem opinii a "walką" (jak to wookieb określił) o to, żeby je (w sensie wpisy) stąd, gładko mówiąc, wypierdzielić. Nie tylko ja uważam, że takie wpisy mogą zostać, bo w niczym nie przeszkadzają i jest ich znikoma (w porównaniu do całości planety) ilość.
Powód edycji: Ajć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:53 |